a
Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales. Ac lectus vel risus suscipit sit amet hendrerit a venenatis.
12, Some Streeet, 12550 New York, USA
(+44) 871.075.0336
silverscreen@edge-themes.com
Links
Follow Us

Budeme si hrát v kině?

3. listopadu v Praze proběhne městská hra na motivy filmů festivalu moderní ruské kinematografie Nový ruský film. Hráči budou řešit nejen hádanky a hlavolamy související s filmovým festivalem, ale s některými postavami se i osobně setkají.

Před hráči bude stát několik desítek úkolů, které budou relativně jednoduché a vhodné pro začátečníky. Mezi jednotlivými místy, kde se bude hra odehrávat, se budou přesouvat pěšky nebo veřejnou dopravou.

Na řešení úkolů a přesuny po městě mají týmy soutěžících 3 hodiny. Pro to, aby tým zvítězil, bude muset vyřešit co nejvíce úkolů a navštívit co nejvíce míst na mapě hry. Oba faktory budou hrát roli při bodování týmu.

Všechna řešení úkolů budou hráči zadávat do mobilní aplikace a zadání dalšího úkolu také obdrží pomocí ní. Za každou správnou odpověď získá tým stanovený počet bodů, který závisí na složitosti daného úkolu. Týmy se budou během hry pohybovat mezi výraznými městskými budovami, jejichž názvy budou samozřejmě zašifrovány. Některé úkoly budou zadávat filmové postavy z programu festivalu. Například Ježibaba (film Poslední bohatýr) bude chtít po hráčích, aby uvařili lektvar…

Pro účast ve hře je nutné dát dohromady tým 3 až 5 lidí, zaregistrovat se a dostavit se včas na start, kde budou rozdávány obálky s herními materiály.

Účast v questu je absolutně ZADARMO!

REGISTRACE

Na účastníky čekají nejen příjemné emoce a zajímavé úkoly, ale také dárky od organizátorů: lístky do kina na filmy festivalu a dárkové certifikáty od sítě únikových her Lostrooms.cz

No Comments

Leave a Comment